ΜΕΡΑΜΠΕΛΟ ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ




  MEGA XORHGOS TV  "Τεντοτεχνική"
Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363


Η επαρχία καλύπτει το βορειοδυτικό τμήμα του νομού και είναι στο μεγαλύτερο μέρος της ορεινή. Στην περιοχή της Νεάπολης-Λιμνών και στον Άγιο Νικόλαο είναι οι μοναδικές μικρές πεδινές εκτάσεις της. Προϊόντα παραδοσιακά της επαρχίας είναι το λάδι, τα χαρούπια και τα αμύγδαλα.

Το όνομα της η επαρχία, όπως συνηθίζεται στην Κρήτη, το πήρε από το φρούριο Μίrabello, που ιδρύθηκε το 13. αϊ. στη θέση όπου σήμερα είναι η Νομαρχία στην πόλη του Αγίου Νικολάου, Τα όρια της επαρχίας είναι περίπου τα ίδια με της τούρμας και της καστελανίας Μεραμπέλου.

               MEGA XORHGOS TV"Τεντοτεχνική" 

Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363

Στο Μεραμπέλλο είναι η πρωτεύουσα του Νομού Άγιος Νικόλαος και η μικρή πόλη Νεάπολη, αλλά και το όμορφο παραδοσιακό κεφαλοχώρι Κριτσά.

Οι πιο σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι και ιστορικοί τόποι του Μεραμπέλλου είναι οι πόλεις των ιστορικών χρόνων: Δρήρος, Όλους, Λατώ και Ίστρων, το μεσαιωνικό φρούριο της Σπιναλόγκας, το ιστορικό σπήλαιο της Μιλάτου, η Μονή Αρετίου και μερικές ακόμη μονές σήμερα διαλυμένες στο Πάνω Μεραμπέλλο, καθώς και οι σπουδαίες βυζαντινές τοιχογραφημένες εκκλησίες στην Κριτσά και στον Άγιο Νικόλαο.


Καλωσορίσατε στην σελίδα μας

 Η "Τεντοτεχνική" ιδρύθηκε το 1996 από τον Αντρέα Αποστολάκη. Σύντομα και εξαιτίας της ασυναγώνιστης ποιότητας και αισθητικής καθιερώθηκε σαν μια από τις καλύτερες στον χώρο.       
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
 Στην εταιρεία θα βρείτε μεγάλη γκάμα από υφάσματα,
συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες πάνω στον χώρο της σκίασης για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

 Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά τα ασύρματα συστήματα, τα μοτέρ και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαζί με μία ομάδα εξιδεικευμένου προσωπικού, σας εγγυώνται την ιδανική λύση κάθε προσδοκία σας.

Κοντά μας θα βρείτε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και το βασικότερο, άψογο και μόνιμο σέρβις.
               MEGA XORHGOS TV"Τεντοτεχνική" 
Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363
Η επιχείρηση ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Με το πέρασμα τον χρόνων αποκτήσαμε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες και αυτό οφείλεται :
Στη πολυετή εμπειρία μας
Στο έμπειρο προσωπικό μας
Στα αξιόπιστα προϊόντα μας
Στην υπευθυνότητα και τον σεβασμό που δείχνουμε στις ανάγκες και τα θέλω του κάθε πελάτη μας μέχρι την τελική υλοποίηση της δουλειάς του
Στις πολύ καλές τιμές μας
Με την βοήθεια του προσωπικού μας μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις και λύσεις για τον χώρο σας με υφάσματα και εξαρτήματα μεγάλης ποικιλίας και άριστης ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο. Τα τεντόπανα και τα ηλεκτρικά μοτέρ συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση εργοστασίου.

Εφελκυόμενες κατασκευές (tensile structures) ονομάζονται κατασκευές με στοιχεία που φέρουν μόνο εφελκυστικές τάσεις, και καθόλου θλίψη ή κάμψη. Τα στοιχεία αυτά είναι συνήθως λεπτές εύκαμπτες επιφάνειες (μεμβράνες) ή δίκτυα καλωδιώσεων. Συνήθως χρησιμοποιούνται ως οροφές.
Πρόκειται για εύκαμπτες και ελαφρές κατασκευές (σε μη-εύκαμπτες και με σημαντικό ίδιο βάρος κατασκευές υπάρχουν καμπτικά, δηλαδή θλιπτικά φορτία), επομένως έχουν και το πλεονέκτημα ότι κατασκευάζονται και μεταφέρονται με μικρότερο κόστος, και επίσης συχνά έχουν αξιόλογο αισθητικό αποτέλεσμα.

               MEGA XORHGOS TV "Τεντοτεχνική"

Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363

Οι κολώνες και άλλα στοιχεία στα οποία μπορεί να στηρίζονται οι μεμβράνες είναι συνήθη δομικά στοιχεία (πχ μεταλλικές κατασκευές) τα οποία βέβαια φέρουν θλιπτικά και καμπτικά φορτία.


Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών όπως αίθρια, στάδια, σκίαση για χώρους ξενοδοχείων, μπαρ, εστιατόρια, σκίαση σταθμών αυτοκινήτων, στέγες εμπορικών κέντρων, πάρκα και ανοιχτοί χώροι. Οι εφελκυόμενες κατασκευές παρέχουν ένα αισθητικά μοντέρνο και ευχάριστο αποτέλεσμα αλλά και μια λειτουργική κάλυψη σε στέγες και αίθρια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σαν σύστημα σκίασης αντικαθιστώντας τις συμβατικού τύπου τέντες.

Η ικανότητα διαμόρφωσης του υφάσματος έτσι ώστε να αναδεικνύει το προφίλ και την αισθητική μιας κατασκευής.
Είναι πολύ ελαφρύτερη από τις παραδοσιακές δομές, με αποτέλεσμα τη μείωση των φορτίων σε τοίχους και κολόνες.
Ως λύση σκίασης, όταν απαιτείται ένα ημιδιαφανές αποτέλεσμα, είναι οικονομικότερη από το γυαλί ή το πολυκαρβονικό.
Οι χρόνοι κατασκευής και ανέγερσης είναι σημαντικά μικρότεροι από αυτούς των παραδοσιακών υλικών.
Απαιτεί λιγότερη συντήρηση από ό,τι οι στέγες από γυαλί ή πολυκαρβονικό
Δημιουργεί ρεύματα μεταφοράς θερμότητας που μειώνουν σημαντικά τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος σε εξωτερικούς χώρους.
Παρέχει τη δυνατότητα ελαφρών προσθηκών σε συμβατικά κτίρια για προστασία από καιρικά φαινόμενα σε εισόδους και πεζοδρόμια. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα να επεκταθούν οι περιοχές χρήσης γύρω από εστιατόρια και μπαρ.


               MEGA XORHGOS TV "Τεντοτεχνική"

Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363

Τέντες, τέντα, συστήματα σκίασης, τεντόπανα, πέργκολες ανοιγόμενες, ζελατίνες, στόρια, ρόλλερ.
Εδώ και χρόνια ο άνθρωπος χρησιμοποιεί πολλά από τα παραπάνω ώστε να προστατεύεται από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες γενικότερα, αλλά και για λόγους καλλωπισμού των κτηρίων. Παλαιοτέρα, η τέντα αποτελείτο από τεντόπανο βαμβακερού νήματος που απλά δρόσιζε τον χώρο μας. Σήμερα όμως, οι ανάγκες έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ., Τα τεντόπανα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι πιο αποδοτικά στην προστασία από τη ζέστη, πιο αδιάβροχα ώστε να μην δημιουργούνται μύκητες και με μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογής. Υπάρχουν πλέον διάτρητα υφάσματα, τεντόπανα Blackout, υφάσματα τέντας με σχέδια εμπριμέ ή με ειδική επεξεργασία, για να τα τυπώνουμε ψηφιακά, διαφανείς ζελατίνες που μας προστατεύουν αποτελεσματικά από τον αέρα ή τη βροχή και έτσι ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει από μια ευρεία συλλογή υφασμάτων, αναλόγως των ιδιαίτερων αναγκών του.
Οι κλιματικές αλλαγές των τελευταίων ετών έχουν επιπτώσεις σε όλους μας και σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν την ανάγκη κάλυψης χώρων με συστήματα σκίασης, απλών τεντών, ή τύπου κασετίνας, πέργκολες ή περγοτέντες, εξωτερικής σκίασης, που παλαιοτέρα είτε δεν χρειάζονταν ή δεν υπήρχαν ανάλογα συστήματα σκίασης, για ευρεία εφαρμογή.
Τα συστήματα σκίασης σήμερα, με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και σε συνάρτηση με το σύγχρονο design, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο σχεδιασμός και το design της σκίασης, τα τελευταία χρόνια, έχει τύχει ιδιαίτερης βαρύτητας, καθόσον η σκίαση συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Έτσι, διαπιστώνεται ότι αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες ακόμη ανακαλύπτουν καλαίσθητες εφαρμογές σε απλές τέντες, τέντες με βραχίονες, ή τύπου κασετίνας, περγοτέντες, πέργολες σταθερές με τεντόπανο, στόρια, ρόλλερ ή ότι άλλο χρειαστούμε για την αποτελεσματική σκίαση των κατασκευών μας.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ
Συστήματα τέντας με βραχίονες αρθρωτούς Η τέντα αυτή μπορεί να σκιάζει τη βεράντα ή τη βιτρίνα ενός καταστήματος χωρίς πρόσθετες κολόνες, δίνοντας όποια κλίση θέλουμε ανάλογα με το σημείο που θέλουμε να σκιάζουμε. Οι βραχίονες έχουν κέλυφος από προφίλ αλουμινίου με ισχυρά ελατήρια για να τεντώνουν το ύφασμα της τέντας και οι αρθρώσεις αποτελούνται από χυτό αλουμίνιο. Ανάλογα με το μήκος και το ύψος της τέντας χρησιμοποιούμε και τους ανάλογους βραχίονες . Οι διαστάσεις ποικίλουν από 1,50 έως και 5,00 μέτρα.
Τέντα κασετίνα
Οι τέντες κασετίνες περικλείουν τα υφάσματα, τους μηχανισμούς, τους βραχίονες, τα μοτέρ και όλα τα εξαρτήματα της τέντας μέσα σε ένα προφίλ αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα (αέρας ή σκόνη) δεν επιδρούν στο σύστημα σκίασης, αφήνοντας το να διατηρείται όμορφο και καθαρό όπως την πρώτη ημέρα . Αν θέλουμε ξεχωριστό design στο σύστημα σκίασης του χώρου μας και μέγιστη προστασία τότε η τέντα κασετίνα είναι η πιο σωστή επιλογή.


               MEGA XORHGOS TV "Τεντοτεχνική"

Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363

 Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να βάψουμε το περίβλημα της τέντας κασετίνας και όλα τα εξαρτήματα στην απόχρωση της επιλογής μας.
Τέντα μπάρα
Μια άλλη εφαρμογή της τέντας με βραχίονες είναι η τέντα μπάρα, οπού μας δίνει την δυνατότητα να την τοποθετήσουμε σε δύσκολα σημεία στήριξης. Μπορούμε να προεκτείνουμε το μήκος της τέντας και πιο έξω από την τελευταία βάση κατά 50 με 60 εκατοστά(cm) . Ιδανικό για τοποθέτηση σε τοίχους με θερμοπρόσοψη ή σημεία που δεν έχουμε μονοκόμματο δοκάρι μπετού αλλά σημεία με κολόνες τσιμεντένιες, σιδερένιες, ξύλινες. Διαθέτει και ενσωματωμένο στέγαστρο για προστασία από το νερό.
Τέντα τύπου αντηρίδας
Η τέντα τύπου αντηρίδας είναι μια απλή κατασκευή τέντας, που δίνει λύσεις σε διάφορες βεράντες, καθώς, με δυο απλές σωλήνες οδηγούμε το τεντόπανο έως το σημείο που θέλουμε να σκιάσουμε.


Τέντα κάθετη τύπου ριντό
Η τέντα ριντό είναι απλή κατασκευή, συνήθως χωρίς οδηγούς και χρησιμοποιείται για να καλύπτουμε τα πλαϊνά τμήματα σε βεράντες.
Τέντα πέργκολα
Είναι ένα νέο σχετικά σύστημα σκίασης, που επιλύει προβλήματα σε μεγάλα ή και μικρά ανοίγματα. Είναι ιδανικό για κάλυψη σε μεγάλες βεράντες (ρετιρέ -αυλές) επαγγελματικούς χώρους .
Η πέργκολα μπορεί να τοποθετηθεί με δικές της κολώνες (αλουμινίου-ξύλινες ή μεταλλικές) ακόμα και σε υπάρχουσα κατασκευή πέργκολας. Η περγοτέντα μπορεί να καλύπτει ανοίγματα ακόμα και 13m πλάτος με 7m κατέβασμα σε ένα σύστημα . Μπορεί να λειτουργήσει με 5% κλίση για το νερό και έτσι να έχουμε αρκετό ύψος στο εμπρός σημείο, όπου τοποθετούνται οι ανάλογες κολόνες .

 Το νερό της βροχής δεν λιμνάζει, διότι το ύφασμα υποστηρίζεται ανά 45 εκατοστά (cm) από κόντρες αλουμινίου. Το νερό καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες ή σε εξωτερική σωλήνα ανάλογα την περίπτωση. Τα υφάσματα είναι PVC BLACK OUT χωρίς ραφές και παρέχουν 100% στεγανότητα και δροσιά. Οι κατασκευές από περγοτέντα προσφέρονται για περιμετρικό κλείσιμο. Χρησιμοποιούνται διαφανείς ζελατίνες με κασετίνες και πλαϊνούς οδηγούς, διάτρητα τεντόπανα αλλά και συρόμενα τζαμιά ή αλουμίνια.

 Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά για καφετέριες , εστιατόρια αλλά και ιδιωτικούς χώρους . Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή, ενώ οι διατομές των προφίλ του αλουμινίου ποικίλουν αναλόγως της ζητούμενης εγκατάστασης.
Η κίνηση της περγοτέντας γίνεται από ασύρματο μοτέρ SOMFY RTS. Επιπλέον, διατίθεται και το νέο μοτέρ SOMFY PERGOLA IO, με εξειδικευμένη κατασκευή, ώστε να παρέχεται καλύτερο τέντωμα του υφάσματος, εξαλείφοντας ενοχλητικές ζάρες που δημιουργούνται με τις συστολές ή τις διαστολές αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

               MEGA XORHGOS TV "Τεντοτεχνική" 

Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363

Οριζόντιο σύστημα σκίασης με κασετίνα
Στις πέργκολες μπορεί να εφαρμοστούν και οριζόντια συστήματα σκίασης με κασετίνα και πλαϊνούς οδηγούς με ιμάντες τεντώματος. Το τεντόπανο τοποθετείται στο σημείο που το χρειαζόμαστε, όταν το θέλουμε, και επανέρχεται στην κασετίνα όταν χρειαστεί με αυτόματο τρόπο. 

Έτσι σκιάζουμε και προστατεύουμε πέργολες, αίθρια κ.α.. Οι διάφορες παραλλαγές των συστημάτων οριζόντιας σκίασης δίνει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευές, όπως οριζόντια αίθρια, δύριχτα ή πυραμιδοειδή σχήματα.
Κούρμπες τέντες (καποτίνες).
Τις κούρμπες τις προτείνουμε συνήθως για παράθυρα, βιτρίνες καταστημάτων ή πόρτες. Η καποτίνα αποτελείται από πέντε ακτίνες αλουμινίου και το τεντόπανο ή το μουσαμά (PVC), που επιθυμείτε. Επίσης μπορεί να γίνει σταθερή ή ανοιγοκλεινόμενη.
Στην εξωτερική σκίαση περιλαμβάνονται και πιο σύνθετα συστήματα σκίασης όπως οριζόντιες μεταλλικές περσίδες , τεντόπανα με φωτοβολταικά , πάνελ, ομπρέλες επαγγελματικού τύπου, σταθερά γκαζέμπο και εφελκυόμενα υφάσματα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ
- στόρια (αλουμινίου και ξύλινα ) - ρόλλλερ (υφασμάτινα και μπαμπού ) - κάθετες περσίδες (από ύφασμα -ξύλο -κορδόνι) Στην εσωτερική σκίαση πέρα από το πρακτικό μέρος, σημαντικό ρόλο συνιστά και η διακόσμηση του χώρου, γι' αυτό ακριβώς υφίσταται μεγάλη γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων. Έτσι, εκτός των γνωστών εφαρμογών από στόρια αλουμινίου, υπάρχουν και ξύλινα, ρόλλερ με ύφασμα -διπλά ρόλλερ, κάθετες περσίδες, οριζόντια συστήματα σκίασης για αίθρια.
ΜΟΤΕΡ για συστήματα σκίασης .
Τα μοτέρ πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των συστημάτων σκίασης και δίνουν λύσεις και ασφάλεια σε όλες τις κατασκευές.
Τα μοτέρ τέντας μπορούν να είναι ασύρματα (με τηλεκοντρόλ) ή ενσύρματα με σταθερό διακόπτη. Τα ασύρματα έχουν το πλεονέκτημα ότι συνδέονται, χωρίς καλωδιώσεις, με αισθητήρες αέρα, ήλιου-αέρα, βροχής, χρονοδιακόπτες .
Οι τέντες με μοτέρ και αισθητήρες προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και προφυλάσσουν αποτελεσματικότερα από τον ήλιο τον χώρο μας.
Τα πιο αξιόπιστα μοτέρ για τέντες και γενικά για συστήματα σκίασης είναι της εταιρίας SOMFY, η οποία, επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα και στην εξέλιξη, έχει καταφέρει να μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα επίπεδα ηλεκτροκίνησης των συστημάτων σκίασης .
Η Εταιρία μας, ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στον τομέα της σκίασης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων έχει συνάψει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και πάντοτε με τον σωστό, για την κάθε περίπτωση και για τις ανάγκες σας, σχεδιασμό.

Υπηρεσίες Πληροφορίες 
 Το κατάστημα μας  είναι στο χώρο της τέντας από το 1996.
   Η ενημέρωση μας και η εξέλιξη μας πάνω στο χώρο της τέντας και των συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, είναι καθημερινή.
  Η συνεργασία μας  με της μεγαλύτερες και καλύτερες  εταιρίες στο χώρο, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να σας προσφέρουμε συνεχώς καινούργια προϊόντα  και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας .
  Οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε σαν κατάστημα περά από την εξολοκλήρου τοποθέτηση και κατασκευή  είναι:
1) Επισκευή σε παλιές τέντες .
Οι τέντες μετά από αρκετά χρόνια  παρουσιάζουν κάποιες φθορές στα γαζιά ,


είναι φυσιολογικό, τότε λοιπόν πρέπει εμείς να βγάλουμε την τέντα αυτή και να τις
ξαναραψουμε όλα τα γαζιά από την αρχή ,έτσι ώστε να δώσουμε στην τέντα σας
 μεγαλύτερη διάρκεια   ζωής .
Βασική προϋπόθεση όμως,  είναι να είναι σε καλή κατάσταση το πανί ,να μην έχει καεί
δηλαδή από τον ηλιο .


Αυτό μπορεί να το καταλάβει πολύ εύκολα ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί.
Σε περίπτωση που  δεν γίνετε η επισκευή πρέπει να αντικατασταθεί το τεντοπανο  με
καινούργιο , αν έχουν περάσει πολλά χρόνια .
2) Πλύσιμο τέντας
Η τέντα σας πριν της κάνουμε την επισκευή στα γαζιά πρέπει να πλυθεί .
Με κάποιο μαλακό απορρυπαντικό, έτσι ώστε να μην καταστραφεί η επίστρωση της.
3) Συντήρηση και αντικατάσταση εξαρτημάτων
Όπως βραχίονες μηχανισμοί ,ράουλα ,τάπες κ.τ.λ.
4) Σέρβις
Οι  τέντες μετά  την τοποθέτηση και με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να παρουσιάσουν κάποιο  πρόβλημα ή κάποια φθορά,  μετά  από επικοινωνία μαζί μας έρχεται τεχνικός στο χώρο για οποίο θέμα έχει προκύψει.

5)  Η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνεται  εξ ολοκλήρου από δικά μας συνεργεία .
               MEGA XORHGOS TV "Τεντοτεχνική"
Διεύθυνση  Δημοκρατίας 72 , τκ 721 00 Άγιος Νικόλαος - Κρήτη Τηλέφωνα  τηλ. 28410 25595  κιν. 6999 439363